Bermuda Bowl | Her kunne du tapt finaleplassen Brad Moss!

Brad Moss

Det var spennende å følge semifinalen i VM mellom Bulgaria og USA2. De to siste sesjonen var preget av litt for mange feil fra Bulgaria og USA2 lå hele tiden foran og vant tilslutt med god margin. Men det betyr ikke at det kunne bikket Bulgarias vei, se bare her.

Følg VM HER

Det var to spill igjen å spille i siste sesjon og USA2 ledet med 20 imp. Normalt skal det holde, men et par utgangssvinger på de siste spillene ville gitt Bulgaria finaleplassen.

Du kan få kortene til Brad Moss. Han satt nord og var i sonen, motparten utenfor.

Som vi ser balanserte Moss tøft med 2 på 4-kortfarge i rød sone med en forhåndspasset makker. Det er rimelig tøft, nå kom det en dobling på fra motparten og Moss skal nok en gang ta en avgjørelse.

Ville du passet ned eller løper du til 3 i stedet?

 


Moss passet og lot det stå til, det var en skikkelig blink da kortene så ut som dette

Desperate Bulgaria valgte å doble uten trumf og det hele handlet bare om antall overstikk. Aktuelt så ville en flukt til 3 også ført frem da makker korrigerer tilbake til 3 og den kontrakten kan vinnes.

Nå vant USA2 15 imp på spillet da Bulgaria meldte og gikk to beit i 4 ved det andre bordet. Men hadde ikke Moss truffet makker med så god spar ville det kanskje vært 15 imp til Bulgaria i stedet og differansen før siste spill bare vært på 5 imp.