Lyngdalsturneringen 2017 – Tips og resultatlink

Årets utgave av Lyngdalsturneringen er spennende. I skrivende stund er det 37 makkerpar på startlisten. Her finner vi en god blanding av rutinerte og ferske turneringsspillere.

Det er liten tvil om at Lyngdalsturneringen står seg godt i det norske turneringstilbudet og her ser vi spillere fra både Oslo og Stavanger ta turen.

Følg resultatene HER

Følg turneringen på facebook HER

Mine tips for turneringen er

Stig Drangsholt – Tormod Røren

Stig har i sommer levert resultater i kamp med de aller beste. Vi vet han er en luring ved det grønne bord. I to-spann med damelandslagsjefen kan det bli riktig så skummelt for de andre, eller blir de mest skumle for hverandre? Jeg tror de kjemper om seier.

Ronny Jørstad – Kai Jørstad

Far og sønn Jørstad hentet hjem NM Gull på bridgefestivalen. De har i mange år tilhørt eliten av norske makkerpar og det vil ikke være overraskende om disse gutta vinner turneringen. Det er vel nesten slik at det er overraskende hvis de ikke vinner…..

Jan Erik Olsen – Fred Arne Moen

Stavangers to kanskje mest farlige bridgespillere. Fred Arne er bunnsolid og Jan Erik litt mer kunstnerisk. Det kan være en farlig kombinasjon og i Lyngdal tror jeg disse gutta kommer til å sette en god standard i sluttscore.