Bridgefestival | Nils tips Monrad par – Veteran – Dame par

Tom Johansen

I dag (onsdag) starter tre spennende turneringer. Både med tanke på at disse kvalifiserer til finalen i NM PAR som spilles i Stavanger i september, men også fordi Veteran og Damer nå samles til sin store NM turnering.

Jeg har tittet litt på deltagerlistene og har også denne gang tippet på hvem som tar kaka

Monrad Par:

Vi kan ikke løpe ifra at dette er et «B-NM» De beste er allerede i stor grad kvalifisert til NM Par og prioriterer andre turneringer. Men når det er sagt har vi i år mange sterke par på startstreken og NM plassene kommer ikke uten at du spiller bra!

Jeg har plukket ut mine favoritter, mest tro har jeg på Tom Johansen – Terje Lie som med litt flyt vil sette bakkerekord i turneringen. Det er mange som burde vært på oversikten, størst outsidere er Fredrik Helness – Espen Haugstad, Rune B Anderssen – Jan Einar Sætre og Bjørnar Hagen – Stian Andersen. Jeg blir ikke overrasket om de spiller seg inn i medaljekampen.

NM Dame Par

Her er det i år mange par og et jevnt felt. Jeg håper Marianne Homme – Åse Biribakken henter frem storformen og vinner, men tror Ann Bi Fossum – Siv Thoresen kan sette en høy standard. Outsidere er det nok av, jeg tipper Uran-Grude og Elisabeth- og Sofie Sjødal fort kan spille seg inn i toppen.

Her er mine medaljefavoritter

Veteran Par

Det kan være spennende å lese deltagerlisten for Veteran, du oppdager hvert år nye navn. I år kom det inn et par solide spillere som går rett inn som favoritter.

Jeg tror Furunes- Aabye blir vanskelige å slå, men håper Mæsel-Mæsel henter frem den gamle storformen og utfordrere de. Det blir også spennende å se hva Eileraas-Haga kan få til.

Mine favoritter er disse:

1 Comment

  1. Jeg synes du er dristig som ikke har med Maja og Pernille blant medaljefavorittene dine i NM Damer! De har tross alt vunnet tre år på rad, og foreløpig ser det ut som om de har skumle planer om å vinne for fjerde gang.

Kommentarer er lukket.