Bridgefestival | Dårlig publisering av nyheter, spill og bilder fra årets festival?

I år ble prioriteringen av feriedager slik at bridgefestivalen falt ut for min del. Dumt, for det ser ut som festivalen har funnet sin gamle form og kan løfte seg mot gamle høyder.

Jeg ser de ikke har bulletin, men har «satset» på nettsiden hvor man publiserer nyheter og fine spill. Så langt har det nesten ikke vært publisert nyheter, og kun noen få spill.

Dagens store nyhet er at Helgemo ble kåret til EBL Hall of Fame, det skjedde under EM i juni og er allment kjent fra før!

Jeg har heller ikke funnet noen bilder fra spillingen, ikke engang av vinnerne med en aldri så liten gratulerer hilsen bortsett fra den lukkede gruppen på facebook for festivalen….…

Jeg fant ut av resultatlisten at mine venner fra SKIEN vant Monrad lag, en flott prestasjon jeg hadde lyst å kommentere. Men jeg finner ikke noe bilde ei eller noen nyhetssak på dette nå kl 09:00 dagen etterpå.

Er dette bra nok?

Ikke vet jeg, det kan godt være jeg må øke innsatsen på facebook eller andre sosiale medier for å finne ut av dette, enn så lenge synes jeg det er leit at årets happening i Norsk bridge ikke blir belyst bedre enn dette.

Her er festivalens hjemmeside

 

2 Comments

  1. Veldig enig Nils Kåre!

    Ikke bare synes jeg det burde være bulletin på Festivalen, men også under Marit Sveaas. Om den ikke trykkes (noe som har vært litt for dyrt tidligere) så burde det i hvert fall produseres en PDF for nett som folk kan lese.

    Heder av vinnere (og andre) på Festivalen har alltid vært litt stusselig synes jeg. Dette er ikke bare arrangørenes skyld, men noe vi bør ta til oss alle sammen. Når vinnere tas opp på podiet, da bør kortene legges vekk og de bør få den hederen de fortjener. Her kan alle skjerpe seg.

    Når det gjelder Marit Sveaas, så har vi en turnering vi håper skal bli en av de beste på verdensbasis, med bl.a et voksent premiebudsjett. Da bør det også være schwung over avslutningen av turneringa. Bilder burde vært publisert fortløpende.

    Vi får håpe det går seg til 🙂

  2. Jeg la ut bilder og spill både fredag og lørdag kveld her på kvangraven.no fra Marit Sveaas – selv om jeg var deltager!
    Da skulle det være mulig å få til også for arrangør å få dette til. En god hjemmeside er fullspekket med spill, bilder og referat. Er enig at dette kan bli bedre til neste år, men turneringen var flott arrangert og det var en fornøyelse å spille.
    Vedr festivalen synes jeg man også burde gjort seiersintervju og reportasjer underveis. Vi må skape ett interaktivt rom hvor de som ikke deltar blir tatt med på turneringen.

Kommentarer er lukket.