NATIONALS | Finale på Boye og Espen |Eddie Kantar og Jeff Meckstroth hedret

Nok en gang ble Boye og Espen med lag Diamond for sterk og etter 45 av 60 spill trakk motstanderlaget seg da det var for mange imps ledelse. 

I finalen blir det ett storoppgjør, der venter Lavazza-ett lag med Italias sterkeste spillere. 

Kl 19 braker det løs, lykke til og god fornøyelse til alle som følger med.

Amerikanerne er flinkere til å hedre sine helter enn vi her hjemme i Norge. Under summer Nationals ble det holdt gallamiddag hvor prisutdelingen ble satt i en flott ramme.


Nå var tiden kommet til Jeff Meckstroth for å innlemmes i ACBL HALL OF FAME.

Han ble hyllet som fortjent med historier og lovord fra hans 40 årige karriere ved det grønne bord. Vi kan støtte oss til makker Eric Rodwells beskrives av Meckstroth «You’re the best Jeff».


En god gammel traver ble også hedret. Eddie Kantar ble tildelt The Lazard Sportsmanship Award. Eddie er en voksen mann (har passert 80), men skriver fortsatt aktivt og har fast spalte i bulletinen. Spillerkarrieren er full av suksess med blant annet to VM titler og 15 Amerikanske mesterskap. Men det er som skribent vi kjenner Eddie som en av de beste. Han har skrevet flere bøker og vært spaltist i magasiner, bulletiner og aviser i en mannsalder. Eddie Kantar har også spilt VM i bordtennis.

Mange husker at Boye Brogeland vant denne prisen i 2017, at den henger høyt skjønner vi når Eddie Kantar var nestemann på listen.