Kjendis bridgespillere i tøff løpeduell

Helge "søvnig" Stornes var tidtager

Kristiansand stadion lå badet i sol og alt lå til rette for ett spennende løp denne flotte ettermiddagen i juli.

Undertegnete var tilfeldigvis i nabolaget og hørte kjente stemmer på stadion til sin store overraskelse.

Anledningen var ett oppgjør mellom tre kamerater som hadde valgt å måle krefter med løp over 3 000 meter. Hvordan veddemålet hadde kommet i stand er litt uklart, men det var 2 mot 1 og store beløp på spill.

Den eldste (hurralegen) skulle løpe 3 000 meter fortere enn gjennomsnittet til de to yngste (kaninen og ungdommen).

Alle tre er velkjente bridgespillere og utgjorde halvparten av Kristiansands lag i 1 divisjon for et par år siden. Kanskje litt fysisk fostring er det som skal til for å løfte Kristiansand tilbake til eliten i bridge?

Veddemålet har stått seg over en tid og blant annet blitt utsatt på grunn av skade ved minst en anledning.

Hvis du lurer var det selvsagt nok penger på spill til at løpet trakk flere tilskuere enn Kristiansand stadion har hatt siden Start slo Rosenborg 4-1 i 2005.

Opplegget var perfekt, et utvalg av publikum skulle også få møte duelantene i en bridgeturnering i hurralegens hage rett ved siden av stadion også her vil jeg tro det var muligheter for å omsette litt penger.

Duelantene skuffet ikke og stemingen var stor da den første av 7,5 runder rundt stadion ble gjennomført i stort tempo.

Men så hadde det seg slik at ikke alle duelantene hadde trent like mye, etter 2,5 runder måtte den ene bryte til publikums skuffelse.

For vår del stopper historien her da nåløyet for å komme med i afterparty med bridgeturnering var for trangt, men jeg er helt sikker på at detaljer villig deles ut under bridgefestivalen for de som lurer på hvem som vant løpeduellen og hvem som vant bridgeturneringen!

Her ser dere bilde av de tre løperne.