EM LAG: 3 norske til sluttspillet i åpent – 1 i dame lag

Det ble en gøy kvalifisering hvor de norske både dominerte og kvalifiserte. Selv om mitt lag ikke nådde opp til topp 16 og sluttspillplass må jeg si meg fornøyd med at 3 norske lag nå skal kjempe om EM medalje i åpent klasse og 1 lag i dameklassen.

Men veien er tøff. Det er cupkamper og mange spill og det er solid motstand.

Jeg har allerede trukket frem brødrene Høyland som mine EM jokere, det tror jeg vil leve videre sammen med Lars og Harald Eide kan det gjerne være de blir det norske medaljekortet.

Ryktene forteller at Christian Bakke har lekt med verdenseliten i to dager, fortsetter han med det tror jeg det blir EM medalje på Simonsen, Grude, Bakke og Johansen.

Skal jeg være konservativ er HEIMDAL det sterkeste norske kortet. Alle lag som stiller med Terje Aa og Glenn Grøtheim kommer til å høste stor respekt og være favoritter. Jeg håper det holder inn mot medalje for våre mest rutinerte internasjonale spillere.

I dameklassen har vi også et svært spennende lag anført av Vicky Chediak. Tonje Brogeland har vunnet EM før så får hun med seg jentene med Boye som coach kan dette bære helt inn.

Det blir en spennende dag i morgen, jeg sitter klar med pc og vil følge hvert kort!

Lykke til!

Følg sluttspillet HER