Da er de Amerikanske lagene tatt ut til VM

Diamond vant Spingold i 2011, i år tapte de to finaler i samme turnering!

Det ble to sterke lag som representerer USA i sommerens Bermuda Bowl som arrangeres i Lyon i august. Begge lag er medaljekandidater.

USA 1 blir lag NICKELL (Weinstein, Nickell, Katz, Kokish, Meckstroth, Rodwell og Levin). De har historien med seg er er kanskje ansett for å være det sterkeste laget på papiret.

USA 2 blir lag FLEISHER (Joe Grue, Marty Fleisher, Chip Martel, Brad Moss, Michael Rosenberg og Pepsi). Disse har kanskje en større underholdningsverdi enn det konservative Nickell-laget, men har likevel stor slagstyrke og består av solide spillere. Selv om vi så noen forferdelig dårlige spill i løpet av kvalifiseringen var det også noen veldig gode. Særlig Rosenberg er en spiller det er gøy å følge.

Lag DIAMOND fikk den tvilsomme æren av å TAPE begge finalen. De spilte seg frem til finalespillet om både å være USA 1 og USA 2 og endte opp med å tape begge finalen. Det må vel kvalifisere til å få litt sympati fra oss andre, men det er sånn det er med kvalifiseringsspill. Du får ikke premie for andre plass!

Les mer på

Den Amerikanske uttaksturneringen – USBF

Bermuda Bowl – VM I lyon