kaninen i form før 1 divisjon

Kaninen

Kaninen meldte og spilte kortene lett som bare det på dette spillet fra en lagkamp i den skotske online premier league. Et par dager før første spillehelg av sesongens 1-divisjon lover det bra for lag Smith som må sies å være en av outsiderne i kampen om medaljer.

Etter 4 kløver som splinter luktet kaninen storeslem og hoppet elegant til 5 spar som exclusion Blackwood. 6 kløver fortalte om 1 ess med hjerter som trumf utenom spar ess. Da tråkka kaninen like greit help på til storeslem.

Hjerter 8 i utspill ble vunnet med knekt fulgt av kløver til ess og kløver til stjeling.

Spar ess med avkast av kløver, spar til stjeling, kløver til stjeling, spar til stjeling og kløver til stjeling ble fuglt av spar til stjeling!

Nå kunne kaninen ta ut motpartens siste trumf og forlange sin kontrakt. Det ga 1510 og 11 imp da våre skotske motspillere ved det andre bordet stoppet i 6 hjerter.