Du spiller vel hjem denne?

En liten spilleprøve gjør seg for de fleste. Dette spillet kom på en klubbkveld i Kristiansand BK. Det oppsto en rar posisjon på grunn av sterk kløver.

Som vi ser av meldingene ble det hele litt rart. Det hadde kanskje materialisert seg bedre for NS å la motparten spille en doblet kontrakt på 3-trinnet, selv om beste spilleføring gir mange stikk blir det vel en beit eller to.

Men tilbake til vår oppgave, 4♠ spilt av SYD. Ta en titt på meldingene og se om du kan finne en god plan.

Hjerter 2 i utspill løper til tieren hos øst og esset på hånden. Hvordan spiller du kortene for 10 stikk?

1 Comment

  1. AK i hj, hj til høy stjeling. Spar mot hånda. (Her må vi da stikke billigst mulig) og hj til stjeling. Hvis øst stjeler over så blir det på bekostning av hans trumfstikk. Hvis ikke får vi 1 taper i trumf og 2 i ruter.

Kommentarer er lukket.