Hilsen fra NBFs president

NBFs president Åse Langeland kom i et umulig dilemma. Hun var dobbeltbooket med lagfinale og Filmfestivalen i Cannes. Vi tilgir at det ble rød løper og kjendis-helg så lenge hun gleder med en hyggelig hilsen.

Åse Langeland

«På vegne av Norsk Bridgeforbund vil jeg gratulere alle lagfinalister med en velfortjent plass i finalen. Det å kvalifisere seg til en «klubblagfinale» er langt i fra alle forunt, og mang en bridgespillers store drøm. Også i denne finalen er det spillere som deltar for første gang – jeg håper dere får en fantastisk opplevelse.

Kristiansands BK er en trofast arrangør av større arrangement for Norsk Bridgeforbund, og som forbund er vi helt avhengig av gode lokale arrangører. I 2019 arrangerte klubben nordisk mesterskap til stor begeistring for deltakerne og dere har mer eller mindre kopiert konseptet denne gang. Det gjør meg helt sikker på at arrangementet blir en stor suksess. Det er heller aldri feil med blide sørlendinger og bløte konsonanter. Tusen hjertelig takk til alle som bidrar på arrangørsiden, og en ekstra stor takk til NM-komitéen; Markus Bruno, Helge Stornes og Nils Kvangraven.

Det at Kristiansands BK gjør noe mer ut av finalen ved å arrangere Per Ove Scheis minneturnering samtidig heier vi sterkt på. Det at flere får nærhet til finalen og en følelse av at de er med, øker finalens verdi og føles ekstra bra for NM-finalistene. Dessuten er jeg helt sikker på at det er med på å gjøre banketten enda mer minneverdig!

Jeg skulle ønske jeg hadde anledning til å være tilstede selv, og beklager på vegne av NBF at vi ikke har en offisiell representant tilstede, men det lot seg denne gang ikke gjøre. Det er trist å gå glipp av en så viktig event i regi av en så rutinert arrangørklubb og ikke minst å kunne følge lagene på tett hold mens de kjemper om medaljene.

På vegne av NBF ønskes alle deltakere og arrangørene masse lykke til med finalen – og vi gleder oss masse til å følge spenningen på BBO! 

Med vennlig hilsen
Åse Langeland
President NBF»