Nationals | Austberg-Rasmussen i draget

Nationals er godt i gang her i San Fransisco. Jeg bakspilte Arild Rasmussen – Per Erik Austberg noen spill i lagturneringen BAM og det ble mange fine spill på guttene.

Disse meldingene slo det gnister av, og det var kanskje bittelitt grann flaks at resultatet ble som det ble.

Pil gikk tøft innpå med 2 kløver og Arild tok den praktiske meldingen i 5 hjerter. Når nord hadde til å si 5 spar måtte Pil gjette og jeg skjønner godt at han valgte å si 6 hjerter. Nord trodde det var julekveld og økte innsatsen med en dobling. Jeg synes kanskje syd kunne stampet i 6 spar, men her er det selvsagt ikke lett å vite.

Dessverre for NS var det Austberg-Rasmussen som fikk en tidlig julegave. Etter ruter ess i utspill vant Arild lett sine 12 stikk for 1660 i protokollen, men det var en god kontrakt som går hjem mot de fleste sitser.