Lyngdalturneringen 2019 | Fuglestad-Eide vant

Resultat

Lyngdalturneringen er en klassiker på den norske turneringskalenderen. Årets utgave kunne vise til 40 makkerpar og 102 spennende spill.

Ann Karin Fuglestad – Harald Eide var en ny parkombinasjon for anledningen, men det slo gnister av de to dyktige spillerne. De ledet fra første kort var spilt og så jeg aldri tilbake. De scoret jevnt og ledet med klar margin igjennom hele turneringen. Geir Larsen – Thorleif Skimmeland spilte seg med en fin avslutning frem til andreplass mens Gjermund Rekstad – Are Nesdal hele tiden var i toppen og endte på tredjeplass.

Som vanlig var turneringen ledet med stødig hånd av Markus Bruno under de landets beste spilleforhold på Rosfjord Strandhotell.

Gratulerer til dere alle sammen.

Harald og Ann Karin (foto: Markus Bruno)