Turnering | Stor Minneturnering i Skien 11 mai

Mange lesere bidrar med spill og historier jeg kan publisere her på bloggen. Men ekstra hyggelig var det å lese mailen fra Svein Markussen og Skien Bridgeklubb.

Svein forteller at årets utgave av Skien Open har fått ekstra glans med store pengepremier og en ekstra ramme rundt arrangementet. Det er arv fra avdøde Henning Ødegaarden (1948-2018) til Skien Bridgeklubb som har gjort dette mulig, turneringen har da også blitt en minneturnering for Hennig.

Personlig husker jeg Henning som en alltid smilende spiller hvor latteren satt løst. Jeg håper turneringen blir fulltegnet slik at det kan bli den massemønstringen jeg tror Henning ønsket.

Påmelding Skien Open

Her er hilsenen fra Svein:

Hei Nils,

Ved sin bortgang testamenterte Henning Ødegaarden et betydelig beløp til Skien Bridgeklubb. Etter Hennings ønske vil gaven bli brukt til forbedringer av vår tradisjonelle turnering «Skien Open» kommende 3 år. Premiebudsjettet økes betraktelig, og ellers brukes gaven på tiltak som gjør at vi kan love et kvalitetsarrangement.

Henning Ødegaarden (t.h.) sammen med Bjørn S Valen etter en turneringsseier i 2017

Henning Ødegaarden blir husket for mer enn den sjenerøse gaven.  Han var en markant personlighet med mange jern i ilden. Han var gjennom Rotary sterkt engasjert i hjelpearbeid i Litauen etter at Sovjetunionen trakk seg ut i 1992 og sørget i årenes løp for at mer enn 100 busser var fylt til bredden av klær, sportsartikler og andre fornødenheter og gaver når de satte kursen østover.  Som takk for sin humanitære innsats ble Henning utnevnt til æresborger av Pasvalys, og i denne byen ble hans minne hedret med et rekviem.