1 divisjon | Dumme meg

TL jobbet under bordet

Jada, det ble noen dårlige spill signert undertegnete i løpet av 1-divisjon. Selv om laget som helhet leverte under pari, kan jeg ikke gjøre annet enn å ta min del av skylden for at vi ikke var med i medaljekampen.

La oss ta dette spillet hvor jeg ikke var god nok

Syd åpnet med svake 2 i hjerter, makkers 2 NT betyr 15-18 balansert.

Hva ville du meldt på mine kort (du benytter puppet stayman og overføringer).

Jeg, mitt nek, skulle være lur og la kontrakten direkte i 3NT. Med 3 helt åpne farger fryktet jeg at vi kunne være utsatt for stjeling i hjerter eller at sidefargene rett og slett ga 4 tapere i sparkontrakt.

Jeg ønsket ikke å fortelle motparten om sparfargen og meldte 3 NT direkte. Men så feil kan det bli, kortene så ut som dette

Utspillet fra nord var ruter og motspillet hentet de 6 første stikkene for 2 beit.

Jeg skulle selvsagt overført til spar fulgt av 3NT for å gi min makker en mulighet til å vurdere sine honnører.

Straffen ble brutal, men fortjent. Det var en parturneringsmelding av meg som selvsagt ikke hører hjemme i 1-divisjon. -13 imp og minus i boka til meg.