Cavendish | en liten spilleprøve

Antonio Palma

Cavendish samlet en god gjeng av dyktige bridgespillere. Det betyr at det ikke kommer så mye gratis, du må være på alerten hele tiden.

Turneringen ble vunnet av den fransk-amerikanske kombinasjonen Bessis – Meckstroth etter en god sluttspurt hvor de gikk forbi Verhes-Van Prooijen med minst mulig margin. David Gold – Zia kom på tredje. Jeg må også gratulerer Glenn Grøtheim – Petter Tøndel med en sterk 10. plass.

Resultat

Men på dette spillet var det den nye stjernespilleren fra Portugal, Anotnio Palma som kom i søkelyset som spillefører i 4spar. Palma og Wrang ble forresten nr. 4 i turneringen.

Palma ble som øst spillefører i 4spar, en kontrakt som ser rett så grei ut. Jeg antar 4 kløver ba makker om å overføre til sin majorfarge og at 2 ruter var multi.

Den nederlandske stjernespilleren Simon De Wijs startet motspillet med hjerter ess fulgt av nok en hjerter til stjeling hos nord!

Ruter 6 gikk så til kongen. Palma spilte en spar fra hånden, syd fulgte med syveren. Hvordan ville du løst den fargen?

Palma var ikke i tvil, han ba om kongen fra blindemann. Det var blink da kortene så ut som dette

Nord måtte bekjenne med damen og nå var resten enkel skuring med hvor han gikk hjem på kløver ess og spilte sin siste spar som sikret at syd kun fikk 1 stikk i trumf og hjemgang for Palma.