4-divisjon | Kristiansand leder halvspilt

Katja og Helge leder 4-divisjon

Helgens spilling i 3- og 4-divisjon ble for lokal pulje avviklet på Rosfjord Strandhotell. Jeg tok turen innom på søndag og både arrangement og spillere så ut til å fungere perfekt. Dette er virkelig en stormønstring som er viktig for grunnfjellet i bridgenorge.

Lokalt var det 19 lag i 4-divisjon og 10 lag i 3-divisjon.

Tom og Maria leder 4-divisjon, her fra oppgjøret mot Vidar Kolnes og Siri Sandnes

Jeg satte meg på hjørnet til Katja Nilsen og Helge Stornes. Sammen med lagkameratene Tom Høiland og Maria Ursin Ingebrigtsen vant de alle kampene og leder med en kamps margin. Imponerende, men ikke overraskende med Tom og Helge på laget som begge har erfaring fra toppdivisjonen.  

RESULTAT 4-divisjon AGDER

I 3-divisjon er det SØM med lag SKRETTING som har tatt ledelsen, RESULTAT 3-divisjon avd H

På dette spillet synes jeg Katja og Helge fikk god dreis i meldeboksen. Se om du hadde klart å matche deres vei til toppkontrakten.

 

Katja vurderte kortene perfekt da hun gikk forbi 3NT og støttet makker med 4 ruter. Nå kunne Helge se at kortene ble veldig gode og han hoppet direkte til slem.

Heldigvis hadde ikke motparten noen stjeling i spar og det tok ikke lang tid før 920 sto notert på blokka. Det ble 10 imp da motparten stoppet i 3Nt ved det andre bordet.

Kun et par til meldte 6 ruter, Seval Hægeland – Roy «Obersten» Lund. De meldte litt «enklere», men like fult med suksess.

 

Roy er kjent for å velge det høyeste av de alternativer han har i meldeboksen. Jeg har forståelse for at han gikk for slem etter at makker strakk hånden sin til 15-17 grand på de 14 balanserte.

Seval og Obersten etter å ha meldt 6 ruter mot Atle og Inger Lene