Orlando | tøffe motstandere for de norske i 64-dels finalen

Alle de norske lagene i åpent VM gikk videre til sluttspillet bortsett fra et lag. Det ble en litt rar kvalifisering hvor hele 64 av 95 lag gikk videre. Det betydde at du måtte ha drøyt 9,2 VP i snitt pr kamp for å kvalifisere.

På hjemmesiden kan du lese mer om resultater og trekning

Lag GILLIS med Brekka, Saur, Bakke og Grude får en tøff oppgave da de møter LAVAZZA som i praksis er det Italienske landslaget forsterket med Dennis Bilde.

De BOTTON med Charlsen-Hoftaniska var mer heldige da de møter VENTIN. Dette er en Spansk sponsor som pleier å ta med seg de beste svenske spillerne, men i denne turneringen har han en noe mer ukjent line-up og de norske gutta blir favoritter.

Best av de norske var det lag VICKY som ble med 15 plass i kvalifiseringen. Furunes, Helness, Johansen, Andresen og Farstad møter POLAND JUNIORS, et lag jeg ikke kjenner til men det er vel all grunn til å anta at de Polske juniorer holder et bra nivå. Jeg gir likevel de norske gutta et favorittstempel.

ZIMMERMANN med Helgemo-Helness møter et kinesisk lag jeg ikke kjenner til, men det er neppe noen smågutter. Helgemo-Helness er uansett favoritt mot alle lag så jeg satser på norsk avansement.

DIAMOND gjorde en dårlig kvalifisering. Brogeland-Lindqvist måter lag ROSE som består av de Bulgarske proffspillerne hyret inn av Rose Meltzer. En skummel mostand, men våre gutter skal normalt være sterkere og står som favoritter. La oss håpe Boye og Espen får et løft inn i cuprundene.