NM Monrad Par | Harald Eide med fint motspill

Harald Eide

Harald Eide fikk en tung start på NM Monrad Par sammen med redaktøren. Vi sleit hele første dag langt under middels uten at vi kunne klandre noen andre enn oss selv. Det var nok av triste spill å fortelle om.

Men Harald sto for et flott motspill på dette spillet, det synes jeg fortjener å sole seg i glansen. Se bare her

Kløver 7 i utspill vant jeg med esset fulgt av kløver konge og kløver 2, spillefører la tieren og Harald trumfet.

Det var tydelig at jeg hadde signalisert hjerter ved å spille ess-konge i kløver, men Harald så litt lenger bak kortene. Han vridde en LITEN RUTER.

Ved første øyekast gir dette vekk et stikk da tieren vant, men det ble likevel riktig. Spillefører la ned spar ess fulgt av kløver dame som han kastet en ruter på. Hjerter til esset ble så fulgt av spar fra blindemann som jeg stakk med damen.

Nå kunne jeg spille ruter til esset hos Harald som fortsatte med en tredje ruter som jeg fikk stjålet med spar 10 for en beit.

Som vi ser ville hjerter tilbake fra Harald gitt kontrakten da spillefører vinner på hånden, tar for spar ess fulgt av hjerter til esset og spar mot hånden. Nå kan ruteren kastes på kløver dame og vi har ikke rukket å sette opp stjelingen.