USBF | Alle trodde Nickell hadde vunnet

Kevin Bathurst

Favorittene på lag NICKELL ledet med 60 imp da det var spilt 5 av 8 sesjoner i finalen av USBFs VM kvalifisering. De fleste hadde allerede delt ut VM plassen til Nickell, men så smalt LALL inn hele ledelsen i sjette sesjon. De viste ingen nåde og hentet like greit 30 til i den syvende sesjonen og plutselig var det lag NICKELL som var utfordrer.  Det var en rolle til håndterte lekende lett. Nickell slo til og vant med margin! 

Resultat

 Et spill som ga LALL bøtter av IMPS var dette hvor jeg ikke ble særlig imponert over favorittenes meldinger.

4 ruter i åpning fortalte om 8-9 stikk med spar som trumf. Slik jeg spiller denne konvensjonen betyr det 7-8 kort sparfarge og noen verdier ved siden av, ikke en honnørsterk hånd slik vi ser her.

Vest gjorde en sleminvitt da han meldte 4 hjerter og nå rotet øst det til da han passet doblingen for så å bare si 4 spar. Han burde opplagt gått på med sine verdier, selv om han «bare» har 8 stikk.

710 var neppe en stolt score å fortelle om i sammenligningen etter kampen, særlig ikke da meldingene gikk som dette ved det andre bordet

 

Lall-Bathurst slo virkelig til og meldte ut kortene da de fant frem til den glimrende storeslemen. 2220 ga hele 17 imp til LALL målt mot den pysete utgangskontrakten de ble sammenlignet med!