NM Dame Lag | Ann-Elin Danielsen med briljant motspill

Ann-Elin Danielsen

Arctic Powerchicks var det velklingende navnet på laget til de rutinerte nordlendingene Ann-Elin Danielsen, Aud Veseth og Eva Lund sammen med østlendingen Astrid Steen «Tulla» Lybæk. Damene levde absolutt opp til navnet med flere «power»-spill. Dessverre ble det ikke medalje i år, men tidvis viste de frem at de absolutt er å regne med i toppen av norsk damebridge.

Se bare på Ann-Elin Danielsen som motspiller i kampen mot landslaget.

Spar i utspill gikk til tieren fra øst og esset hos spillefører. Hjerter 4 gikk så til 3, 10 og ess før spar 8 tilbake ble stukket med kongen av syd.

Spillefører tok også for spar dame hvorpå øst fulgte med toeren, i neste stikk kom ruter 4 fra syd.

Nå kan du sette deg ned med kortene til Ann-Elin Danielsen i Vest, hvordan sitter disse kortene fordelt og hvordan klarer du å beite kontrakten?

 


Ann-Elin lot seg ikke lure. Hun stakk med ruter dame og vridde en LITEN kløver, det ble skikkelig blink da kortene så ut som dette

 

Tulla vant med kløver dame og fortsatte med kløver. Ann-Elin tok to stikk til å kløver og Tulla måtte få beiten med spar knekt.

Hadde ikke Ann-Elin klart å gå opp med ruter dame og vridd kløver ville kontrakten gått hjem.

En annen historie er at syd skulle latt nord få spille2 hjerter, en kontrakt selv ikke Ann-Elin Danielsen ville klart å beite.

  Resultat NM Dame Lag