Julekalender 2017 | Luke 2

Kvangraven.no presenterer 24 julekalender-bridgequiz som en oppvarming til julehøytiden. Vanskelighetsgraden er blandet, jeg vil tro alle klarer noen, mens de dypeste kan kreve noe innsats. Det er en uformell konkurranse, men jeg håper flest mulig velger å sende inn sine svar

Send svar på nils@kvangraven.no, frist er 27. desember kl. 12:00.

Her følger dagens oppgave:

Elverum Bridgeklubb var redaktørens hovedklubb i noen år. Medlemskap krevde skriftlig anbefaling fra to medlemmer og det var en fordel om du tok på deg finskjorta på klubbkvelden. Etter noe tid ble jeg godkjent og nå er klubben blitt rett så folkelig.

For litt siden arrangerte Elverum BK en turnering i anledning at klubben fylte rundt år. Når ble turneringen arrangert og hvor «gammel» var Elverum Bridgeklubb da de feiret seg selv?

Eivind Moen vant Elverum BKs jubileumsturnering – Når?