Sam Inge lærer Franskmennene en lekse

Det gøyeste å se på i bridge er når nordmenn gjør det bra i turneringer. I EM LAG var det bare brødrene Høyland på lag med Lars og Harald Eide som kom seg til kvartfinalen av de norske. Men god underholdning har de skapt!

På dette spillet fikk Sam Inge Høyland satt inn en skikkelig blink på det franske landslaget når de prøvde seg.

Som vi ser var franskmannen i øst frempå med en dobling som ba om «svakeste» major i utspill fra makker. Ikke akkurat blink når vi ser kortene og det straffet Sam Inge på beste måte da han med sin makshånd og hold i begge major hentet frem redoblingen.

11 stikk ble fasit og 1200 i score, det ga 12 imp mot de 460 frankrike vant i lukket rom. Men det viktigste var kanskje å «overta» bordet, jeg vil tro den franske vest sank et par hakk i stolen etter denne fadesen.