Helgeness til kvartfinale på dramatisk vis

Det ble en dramatisk avslutning på 16-delsfinalen mellom HELGENESS og POILETT. Flere spill med utgang/slem begge veier setter fart i protokollen.

HELGENESS ledet med 1 imp med 4 spill igjen å spille etter disse to fantomsvingene kom inn på konto!

Geir Helgemo hentet frem en lightner-dobling akkurat når det skulle vise seg å være riktig. Jessica Larsson startet motspillet med hjerter ess (doblingen ba om blindemanns førstmeldte farge) fulgt av hjerter til stjeling og kunne lettet notere + 200. Ett annet utspill ville ført til hjemgang.

Ettersom Helness hentet inn 1100 i 6 doblet ved det andre bordet ga dette 16 imp til HELGENESS


Så ett vel så spennende spill

Tor Helness fortalte ikke om den hyggelige kløverfargen i meldingene. Derfor startet den intetanende syd motspillet med hjerter ess fulgt av hjerter til stjeling hos øst. Tor tok nå for spar ess før kløver fra topp ga avkast av alle blindemanns ruter etter å ha stjålet ut knekten fra syd og gått hjem med stjeling i hjerter. Dermed ble det notert hjemgang for +790!

Ved det andre bordet hadde øst fortalt sin historie med 5-6 fordeling. Jessica Larsson startet derfor motspillet med hjerter ess fulgt av ruter ess. Nå kunne hun vente på sine to trumfstikk for en beit og +200. Det ga 14 imp til HELGENESS.

Det var enda flere store svingspill i løpet av runden og den som fulgte fikk ikke ett sekund fred etter hvert som meldinger og spill ble svært så avgjørende. 

Til slutt gikk det veien to HELGENESS som gikk inn i kvartfinalen som spilles mandag kveld. 

Følg resultatene HER