Så gikk lufta ut av ballongen i USA

Det ukjente lag HARRIS overrasket alle og spilte seg frem til semifinale i kampen om å bli USA1 i VM. Der holdt til NiCKELL helt til 15 spill gjensto, men da ble det 59-1 tap. Kampen ble tapt men da gikk de inn i sluttspillet om å bli USA2. Her møter de lag DIAMOND og i den andre av åtte sesjoner tapte de 85-16 på 15 spill!

Sesjonen var preget av mange personlige feil og store svingspill. Om det etter to ukers spill begynner å bli slitsomt eller om det var nerver som slo til vet vi ikke, men dette spillet sier sitt når man kjemper om retten til å spille Bermuda Bowl!

Som vi ser meldte nord-syd seg opp til 7. Slik jeg forstår meldingene var 4NT Roman Key Card Blackwood. 5 fortalte om 3 ess og da lurte nord på om syd kunne ha trumfdame. Syd må ha hatt en liten blødning da han bare hoppet direkte til storeslem med sin trumfdame, han tenkte vel ikke på at det kunne være ett ess borte og at makker lurte på utgang eller lilleslem. Eller tok han bare en granatsjanse og satset på at finessen skulle ordne seg sammen med de to minorfargene?

Fortjent så manglet trumfkonge og den ga motparten stikk for en beit. At motparten hadde stoppet i 4 på det andre bordet gjorde sikkert vondt for gutta å finne ut…..

Slik fortsatte i grunnen sesjonen med doblet delkontrakt hjem, beit i slem og utganger.