Dette er vel godt nok til å være i landslagstroppen?

Bjørn Olav Ekren (BOEK) er en glimrende spiller. Selv om han er mest kjent som mannen bak «Ekrens 2» er det ikke små meritter han har som spiller. Landslagspill og EM Medalje samt Norgesmesterskap. Boek og makker Ole Berset vant like greit butleren i årest 1 divisjon. Om gutta har takket nei eller ikke fikk plass i landslagsstallen vet vi ikke, men dette spillet viser at nivået er inne.

På dette spillet ser vi Boek i aksjon fra 5-runde oppgjøret mellom BAK 2 og BAK 5, en kamp Boek sitt lag vant med solide 40 imps.

Som vi ser av meldingene skulle SYD prøve seg på 3NT, en kontrakt med muligheter.

Boek startet motspillet med hjerter som løp til åtteren hos spillefører. Kløver i neste stikk gikk så til tieren før ruter 10 ble spilt fra nord. Christian Bakke fulgte med nieren og Boek vant med ruter konge.

Han tolket nieren som lavinthal og fortsatte med spar konge og spar 10 som han fikk beholde. Også her var Christian Bakke hjelpsom da han fulgte med SPAR 9!

Deilig med en våken makker var Boeks kommentar da han forstatte med hjerter til Christians ess. Christian kunne nå ta beiten med spar ess!

Det er slike spill som gjør at du vinner butler, blir tatt ut på landslaget og er en av våre mest respekterte spillere.

Boek er der allerede, men uten landslagsplass. Christian på god vei med landslagsplass i lomma!