«Kinds» i toppform

Nybakt seriemester Asbjørn «kinds» Kindsbekken satte Snorre Aalberg på plass med et motspill det slo gnister av på dette spillet fra en treningskveld.

Meldingene var uten gnister da Snorre ble spillefører i 1NT i ett spill de litt tøffere nesten lukter på utgang.

9 stikk var det også noen som vant etter spar i utspill vinner syd med kongen. Kløver til ess blir fulgt av liten hjerter mot damen. Øst tar for kongen og henter motspillets tre stikk i spar, men nå har spillefører de siste for 9 totalt!

Men Snorre fikk ikke en så enkel oppgave. Roar Voll startet motspillet med ruter 10 til kongen hos «kinds» og snorres ess. Kløver konge ble så fulgt av kløver til esset. Så fulgte liten hjerter fra nord og kinds gikk opp med kongen.

Nå tror jeg mange hadde spilt ruter og ikke tenkt så nøye igjennom situasjonen. Men Kinds visste bedre! Han plukket frem SPAR DAME!

Det var det eneste korte Snorre ikke kunne forsvare seg imot. Han fulgte med liten og damen vant stikket. En liten spar i neste stikk gikk til kongen og esset før vest hentet spar knekt fulgt av spar til nieren hos kinds.

Nå var tiden inne for å spille ruter og dermed ble det tre stikk der også til motspillet før restene ble overgitt til Snorre.  Men da hadde gutta notert 2 beit.

1 Comment

  1. Roar Voll hjalp fint til da ha la hjerter knekt under kongen. Kinds vrei spardamen med rimelig sikkerthet om at makkers signaler betyr noe. Toppbridge, spør du meg!!

Kommentarer er lukket.