Superslem fra 3 divisjon

Karl Olav Hansen - blir bare bedre med årene!

Martin Reinertsen og Karl Olav Hansen leverte i helgen solid spilling med opprykk på lag Homme. At gutta også vant butleren forann lagkameratene gjorde vel heller ingenting vil jeg tro!

Skal vi tro ryktene spilte Karl Olav som en 1 divisjonsspiller, det var en svært fornøyd makker Martin vi fikk i tale.

På dette spillet var gutta aktuelle og traff med meldingene da de som eneste par i 3 divisjon fant den flotte sluttkontrakten 6.

2 var krav til utgang og 2nt lovte hold i spar og «ikke minimum». 4 var skikkelig blink som sleminvitt og nå fulgte cue-bids før Martin parkerte prosjektet på passe høyt nivå!

Med spar 10 i utspill og trumfen 3-1, ruteren 4-2 ble det en enkel oppgave å spille hjem 12 stikk. Spar knekt ga avkast for hjertertaperen og ruteren kunne trumfes god.

Det hadde vært litt mer spennende med hjerter i utspill, men da måtte man satt sin lit til finessen i spar og kommet i samme posisjon som nå med å trumfe to ruter, evt fått til en krysstrumfing. Men det er en trang spilleføring.

920 på dette spillet ville helt sikkert ikke blitt kopiert av så veldig mange i 1 divisjon heller, så gutta her er det bare å fortsette det gode spillet inn i 2 divisjon med blikket opp enda ett hakk.