Lokale helter – Øyvind Lorentsen og Helge Thorsen

Helge

Søgne Bridgeklubb hadde nylig 20-års jubileum. En ung klubb, men svært aktiv. Mange aktive ildsjeler har jevnlig rekruttert nye spillere og Søgne BK er i skrivende stund en av de klubbene med størst oppmøte på sine spillkvelder.

Øyvind Lorentsen og Helge Thorsen er to dyktige bridgespillere som spiller de fleste klubbkvelder og bidrar til at Søgne BK er et fint sted å spille.

Fra 2008 var gutta ute på større jaktmarker da de deltok i Saudaturneringen og møtte to spillere med landslagsambisjoner.

Det kan se litt rart ut at Charlsen lot Rasmussen spille 3ruter, men sånn ble det!

Helge Thorsen fikk skikkelig sveiv på motspillet da han hentet frem KLØVER DAME i utspill, denne løp til trumf hos spillefører. E K i hjerter ble fulgt av hjerter til stjeling med ruter knekt.

Nå skulle nok spillefører tatt E K i trumf og bare spilt hjerter, men han spilte kløver til stjeling før han prøvde seg med hjerter som Helge trumfet. Helt korrekt spilte Helge sin siste ruter som løp til spillefører konge. Ruter ess ble så fulgt av spar som fikk løpe til Øyvinds konge. Øyvind tok nå ut syds siste trumf med åtteren, hentet E K i kløver før spar til esset hos Helge ble avsluttet med det siste stikket på RUTER 7!

Neida, vi er ikke tørste her på Sørlandet, men siste stikk på ruter 7 er alltid gøy!