Kaninen spiller hjem slem

Geir «kaninen» Brekka meldte hardt og løste utfordringen i spilleføringen på dette spillet fra kampen mellom Kristiansansand og Heimdal.

Tøffe meldinger, men det er vel sånn moderne bridge har blitt. 3 ruter var splinter og skulle vise en tilleggshånd med singleton ruter og 4-kort hjerter. En tøff, men god vurdering på få honnørpoeng, men veldig aktive.

Ruter 3 i utspill ble vunnet med ruter ess. Ruter til stjeling, hjerter til tieren og ruter til stjeling. På hjerter konge fulgte alle.

Hvordan ville du planlagt spillet videre herfra?

Kaninen liker å følge magefølelsen sin. Ut fra doblingen av 1 ruter og utspillet kunne han se at øst hadde 6-kort ruter og minst 2-kort hjerter. Det var vel også sannsynlig med minst 3-kort spar.

Det var litt trangt med overganger hvis kløver dame satt fjerde hos vest ettersom kan måtte inn hos blindemann for å ta ut trumfen. Kaninen spilte derfor kløver til TIEREN!

Det var riktig, kortene så ut som dette

Nå kunne han ta ut trumfen, spille kløver til kongen fulgt av ny finesse. Motspillet fikk sitt stikk i spar med kaninen kunne som eneste spiller notere +1430.