Ann Karin tråkker til i VM

Ann Karin Fuglestad

I bridge handler det om å melde ut kortene samtidig som du selvsagt må passe på å samle alle de stikkene som er tilgjengelig. Men det er ofte i meldeboksen at kamper avgjøres.

Fra VM Mixlag kommer dette spillet hvor Ann Karin Fuglestad fikk meldt potensiale i hånden og ble rikelig belønnet.

Ann Karins første dobling viste en major + en minor. Når hun så hoppet til 4 kløver tydet det på en god fordelingshånd. Jeg synes kanskje Silla burde tatt med seg 4 hjerter for å søke etter 5-kort major, men 5 kløver var vel et greit bud.

Øst talte sine ess og doblet, men burde kanskje tatt advarsel fra meldingene hvor makker meldte ruter og nord hoppet til 4 kløver. 5 kløver kunne ikke motspillet rokke og 11 stikk ble greit vunnet for 550.

det ga 8 imp til team Gillis når NS i lukket rom stoppet i 2 spar med 11 stikk.