Geir Engebretsen med super spilleføring i EM

Terje Hildremyr var fornøyd med makkers 12 stikk!

Terje Hildremyr er en trivelig kar. Han gir av seg selv både ved og utenfor kortbordet. Jeg lo godt da han gikk igjennom spillene til han og makker Geir Engebretsen etter dagens siste sesjon. Makan til kreative krumspring og selvironi tror jeg ikke finnes, det var rett og slett moro.

Dette spillet inneholdt en liten klassiker signert Geir Engebretsen.

Som vi ser av meldingene var ikke 5-3 tilpass i spar noe for disse guttene, de valgte selvsagt 3 NT når scoringsformen er parturnering. Øst 2♥ åpning fortalte om en svak hånd med 5-kort hjerter og minorfarge på minst 4-kort ved siden av.

Utspillet fra vest var hjerter dame. Hvordan ville du tatt denne spilleføringen fatt?


Geir fant utspillet med esset og spilte LITEN RUTER fra blindemann, øst gikk opp på kongen og fortsatte med hjerter knekt til kongen hos syd.

Nå fulgte RUTER KNEKT, liten fra vest, liten fra nord og tieren fra øst.

Hele spillet så slik ut:

En ekte intrafinesse gjennomført av en nordmann i EM.

Nå fulgte SPAR DAME liten fra vest, liten hos nord og tieren fra øst. Spar 8 i neste stikk fikk også seile rundt før neste spar fanget kongen hos vest.

Ruter ess tok nå med seg damen og dermed var resten av stikkene i hus og 12 totalt! 690 ga selvsagt sjokoladeskåla full av poeng for gutta etter en flott spilleføring med en litt skjult intrafinesse.