En liten god gammal fra MSIBT

Denne klassikeren satt som et skudd i Marit Sveaas IBT, og den var kanskje ikke så lett å avsløre heller.

1 NT = 14-16

Du spiller ut hjerter 10, syd ber om hjerter ess, øst følger  med hjerter 5 og nord med hjerter 8. i neste stikk følger kløver 10, øst stikker med kløver ess og vrir ruter 4, spillefører følger med ruter 3 og du vinner med kongen.

Hva spiller du tilbake?

Vest tenkte makker hadde invitert i ruter og fortsatte med ruter, men da ble det mange stikk på spillefører når kortene så ut som dette

Vest trodde øst kunne ha singleton kløver ess og ville selvsagt ikke spille mer kløver! Øst på sin side skulle kanskje tenkte seg litt om, det var kanskje ikke gode odds for å satse på ruter, har ikke spillefører minst 4-kort ruter når makker ikke spiller ut ruter?

jeg vet ikke, men det fungerte som fjell å spille den fargen jeg ikke hadde i stikk 2, da kom angrepet i min farge og kontrakten strøyk hjem med overstikk.