Damenes Mix | Seier til Egeli-Skaaren

Jan Arild og Annicken vant i 2015, premier ble delt ut av Katja

Damenes Mix er en årlig turnering arrangert av Kristiansand Bridgeklubb hvor menn skal være gentleman med sine damer og det sosiale ligger hakket foran jakten på seier.

Årets utgave trakk 24 makkerpar fra hele Sør-Vestlandet. Etter en imponerende sluttspurt vant Per Ove Egeli – Maiken B Skaaren turneringen med en imponerende 3% margin til Harald Gjellestad – Anne Lise Fjellbærg på andreplass.

Turneringen kårer årets mann og årets kvinne. Deltagerne avgir sine stemmer og den med flest stemmer blir premiert. Årets vinnere ble Stig Drangsholt og Camilla Stahl.

Resultat Damenes Mix

Allerede i første runde dukket dette spillet opp hvor et uforsiktig motspill kunne straffes av en våken spilleføring.

Ruter 8 i utspill gikk til liten, konge og liten. Kløver i neste stikk slapp spillefører til knekt hos vest som fortsatte med kløver til dame og ess.

En liten hjerter til knekt var neste stikk, og nå var vest uforsiktig som la fordelingskast og fulgte med tieren, det gjorde det enklere for syd. En liten spar fra blindemann gikk til damen hos syd som fortsatte med hjerter til ni. På hjerter ess kastet øst en kløver og nå fortsatte spillefører med ruter til damen

Et kløverstikk ble innkassert og følgende posisjon var nådd

Syd tok kløver ess og kastet en spar fra nord, hva skulle øst gjøre?

Ruteren måtte holdes så da forsvant spar 10. Spillefører fortsatte med spar og dermed ble øst innspilt på spar ess og måtte spille tilbake fra kn 9 i ruter til nords E 10.

Det ga spillefører 10 stikk og 630, det var verdt 100 % score.