VM | Så fikk jeg bløffet italienerne

Duboin (ITA)

Kvartfinale i VM mot selveste Italia er en formidabel oppgave. Men halvspilt har det norske laget utspilt sine meritterte motstandere og leder med 100 imp! Ingenting er avgjort, men det var litt av en dag for det norske laget.

Man skal alltid være på jakt etter de mulighetene som finnes i hvert spill. Akkurat på dette spillet dukket det opp en sjelden mulighet til å sette motparten på prøve, det ble riktig så morsomt – i alle fall for oss på det norske laget

Jeg spilte ut hjerter konge og det var tydelig misnøye hos vår Italienske motspillere. Madala lasjerte og jeg fortsatte med en liten hjerter til knekt hos Ulf og ess. Ruter 3 trakk 10, konge og 4. Spar 5 til ess ble så fulgt av ruter 6, jeg kastet en spar og ruter ess vant stikket.

Madala hadde ikke annet å gjøre enn å spille kløver, men Ulf stakk med ess, tok for ruter dame og spilte hjerter slik at jeg kunne hente den godspilte hjerterfargen for 2 beit.

Da syd oppdaget bløffmeldingen ropte han på turneringsleder
for å få justert spillet, men her hadde han selvsagt ingen sak å komme med.
Forklaringer var korrekt ihht systemet, det er lov å bløffe fra tid til annen.  

Hos Boye og Espen gikk meldingene som dette

Gutta lot seg ikke skremme av Italienske sperremeldinger og lot de selvsagt spill 4 hjerter doblet. Kontrakten gikk 3 beit for 500 til Norge og 12 imp.

Følg VM HER