En spilleføring fra robot-bridge!

Det hender seg en rolig kveld foran skjermen blir mer interessant kombinert med litt robot-bridge på BBO. Fra en slik kveld kommer dette spillet, det var ikke veldig krevende, men kan helt sikkert være lærerikt for mange. Scoringsformen er IMP.

Som vi ser ble SYD spillefører i 4♠ med hjerter 2 i utspill fra vest.

Hvordan ville du spilt kortene?


Det ser lovende ut med en taper i kløver og en i ruter hvis kortene sitter riktig, men det er litt vanskelig med overgangene mellom hendene.

Du kan vinne 10 stikk selv om du taper ett stikk i trumf, derfor er det ikke opplagt å bruke inntaket i hjertet til finessen i spar.

Jeg slapp utspillet til hjerter konge og la ned spar ess, begge motspillere fulgte lavt. For å kombinere mulighetene fortsatte jeg med LITEN ruter fra hånden, vest fulgte med toeren og den fikk seile til knekten fra øst.

Hjerter dame var fortsettelsen som løp til esset hos nord. Nå var valget der hvordan kortene kunne løses. Jeg valgte å spille RUTER DAME fra nord og det ble blink da kortene satt fordelt som dette

Øst la lavt og damen vant stikket, nå fulgte spar og da den fargen løste seg for en taper ble det hjemgang for 10 stikk.

Rett og slett en klassisk intrafinesse på roboten!