Ja så fikk jeg på kjeften da!

Arvid Vallestad

Kopervik BK skulle møte Statoil BK 2 i NM lags fjerde runde. Redaktøren satte opp sine forhåndstips og da blir det som vanlig noe bomskudd. Jeg satset mine hester på Statoil i denne kampen, men Kopervik ville det annerledes og vant bataljen med klar margin.

Lagleder har sendt meg ett spill med et lite sleivspark i retur for mitt dårlige forhåndstips.

Helten fra Kopervik er «Rådmannen». Arvik Vallestad, som til daglig er rådmann i Tysvær kommune, spilte stødig hjem en utgang han og makker meldte på rå vilje og litt galskap fra laglederen.

Spar Ess i utspill ble fulgt av hjerter 9 til esset. Spar til stjeling ble så fulgt av hjerter til kongen og ny spar til stjeling.

Nå var tiden kommet for kløver og da vest fulgte med kongen på syds dame fikk han beholde stikket.

Posisjonen ser vi her

Det var ikke noe motspill for øst så han fortsatte med kløver til nieren. Kløver til esset ble trumfet av øst med damen. Nå var tiden kommet for ruter i vri, den stakk Rådmannen med esset og kastet rutertaperen på godspilt kløver.

Jeg husker jeg møtte dette Kopervik laget selv for noen år siden og de stjal endel imps fra meg også. Det skulle ikke forundre meg om jeg må passe meg litt til neste rundes tips og justere disse gutta litt lengre opp på listen!