Nyttårscup, landslagssamling og prestasjoner

Olav "Ellis" Ellestad - Europamester for junior i 2000, nå nyttårsmester på Jessheim

Nyttårscupen på Jessheim samlet omtrent like mange lag som 1- og 2- divisjon til sammen! Imponerende, vi gratulerer Jessheim BK.

Ut fra resultatlisten var det bare ett lag på jobb denne helgen, lag ELLIS vant med over 1 kamps margin. Det er nesten enda mer imponerende enn de 45 lagene som stilte opp. Gratulerer til Olav Ellestad, Espen Lindqvist, Erik Berg og Christer Kristoffersen.

Erik Berg – Comeback på toppnivå

Turneringen fungerte også som landslagssamling. Jeg har ikke noe mer info om dette, men skal vi ta en titt på resultatlisten blir det et helt nytt landslag til Nordisk. Særlig legger jeg merke til Lasse Aaseng – Tom Johansen som synes å satse denne sesongen. De imponerte første helg av divisjonen og henger høyt oppe på resultatlisten også her.

Jeg ringte Lasse og han bekreftet at han hadde plass til en medalje til i samlingen, han tar gjerne en tur til Danmark i juni og får den utlevert av prinsen.

Lasse Aaseng

Vi leser også av resultatlisten at sportssjef, Jon Egil Furunes, prøvde seg som hoppløper i en litt for stor bakke (Lag 251,5 meter – skiflyging i Vikersund). Om det var vindforholdene som plasserte noen av hoppene på kulen vet vi ikke, men butleren svingte fra verdensrekord til kulen og en halv for den dyktige sportssjefen.

Jon Egil Furunes

Se resultatlisten HER