VM for ungdom | De Norske jentene spiller om VM Gull

Kjensli - Sjødal fra semifinalen mot et sterkt lag fra Polen (Bilde fra WBF-hjemmeside)

Det blir en spennende dag for norske bridge-entusiaster nå da jentelaget skal spille Finale i VM for Ungdom U26 women. Etter at de vant både gull og sølv i parturneringen var det naturligvis et godt håp om at de norske jentene kunne spille seg frem til medalje i lagturneringen.

Det er likevel imponerende at de nå har spilt seg frem helt frem til finalen. Særlig synes jeg seieren mot det sterke Polske laget i semifinalen står frem, det er liten tvil om at det er medvind for norsk ungdomsbridge.

Slik jeg leser hjemmesiden spilles finalen i dag (tirsdag) over 4 sesjoner a 14 spill. Det betyr en passe lang dag på jobb for våre gull-favoritter.

Bulletinen fra VM har mest konsentrert seg om U26, men la oss håpe det blir mulig å følge våre dyktige bridge-jenter på BBO eller lese et referat i bulletinen.

Lykke til Ida Marie Øberg, Sofie G Sjødal, Agnethe H. Kjensli og Thea L. Indrebø.

Resultat følger du HER (velg: Running Scores – U26 Women)

En annen ting de tester ut nå blant våre yngste stjernespillere er det å bruke tablets i stedet for kort. I sideturneringen BAM benyttes tables som vist på bildene. Det blir spennende å høre hva spillerne synes om nyvinningen.