Julehilsen fra Nils

Fredrik, Martin, Maria, Markus og Nils

2018 ble et fantastisk år for meg som bridgespiller. Norgesmesterskap, Europamesterskap og seier i Marit Sveaas IBT var langt over hva jeg kunne ha drømt om da året startet. Jeg har rett og slett vært heldig med dyktige makkere og lagkamerater.

Her på bloggen har det vært stabilt med et spill hver dag. I snitt er det daglig rundt 1000 besøkende, sjelden under 500, av og til mer enn 2000. Jeg håper at noen av spillene eller historiene jeg skriver faller i smak.

Det var gøy å vinne festivalprisen for beste spill, men Tom Johansens spilleføring som vant beste spill i finalen for NM LAG slo virkelig gnister. Jeg håper flere griper pennen fatt og skriver ned spill og historier som kan glede bridgevenner. Neste år håper jeg vi ser nye navn når journalist- og spillerpriser deles ut.

Selv om det sportslig ble et fantastisk år varmer det vel så mye å se at NBF lykkes i sitt rekrutteringsarbeid. At skolemesterskapet trekker mer enn 20 lag er fantastisk, dette danner grunnlaget for at bridge har en lysende fremtid.

Jeg kan heller ikke la være å nevne de fantastiske resultatene våre spillere i juniorklassene leverte i 2018. Flere europamesterskap og nye stjerner på full fart inn mot de etablerte spillerne i våre øverste divisjoner. Jeg blir ikke forundret hvis vi snart ser noen nye navn når lagene for åpen og damer stiller til internasjonale mesterskap.

Jeg er heldig og har en flott familie. Alle har et godt innslag av det samme konkurranseinstinkt som meg, det betyr at det kan ryke en kule varmt når vi spiller kort eller andre konkurranseformer lar oss måle styrke. Det er godt å se at alle finner glede i kort og spill, det er en interesse man kan dyrke hele livet.

For 2019 håper jeg vi ser NBF oppleve enda mer suksess med rekrutteringen. Jeg håper vi også får se landslagene forsvare sin posisjon og lykkes internasjonalt.

Jeg håper mine lesere fortsetter å følge meg på min bridgereise her på bloggen og jeg ønsker dere all mulig suksess ved bridgebordet.

Tusen takk for 2018, jeg gleder meg til 2019

God Jul, og et riktig godt nytt år.