NM PAR | Resultat og tips

Resultat fra parfinalen 2018 kan du følge HER

Jeg delte mine tips med Snorre til årets NM bulletin, for å være lojal får de ligge på vent til du kan lese bulletinen. Men jeg tenkte å hente frem noen av de makkerparene som jeg anser å være jokere i årets finale. De ble kanskje ikke med på mine tips, men kan gjerne spille seg inn i medaljekampen hvis de kommer i riktig driv.

Harald Gjellestad – Bjørn Fjellstad

Harald spilte sin første parfinalen i 1974 og det ble fire parfinaler, den siste i 1981 før han la opp. Etter mer enn 30 år på sidelinjen gjorde Harald et comeback for noen år siden og har vist seg å ha holdt gamle kunnskaper ved like. Jeg skrev en artikkel om Harald i FVN, les den HER for litt mer info om Harald.

Bjørn har hatt en flott sesong med gull i NM Veteran og seier i den årlige hage-singelen hos hurralegen. Bjørn spilte sin første parfinale i 1976, den foreløpig siste av de 5 til nå ble spilt i 1999. Bjørn har flere år fra 1-divisjon og en god rekke fine prestasjoner opp igjennom. De siste årene har han ikke spilt så mye bridge, men jeg aner et seriøst comeback nå ta pensjonisttilværelsen har senket tempoet til den tidligere administrerende direktøren fra kompetansefondet.

Karl Christian Baumann – Jan Erik Olsen

“fila” har de siste 20 årene tilhørt norgeseliten i bridge. Han han en pen rekke med par- og lagfinaler, høydepunktet er selvsagt gullet med Sveio i lagfinalen. 1-divisjon og flere fine parturneringsresultater bidrar til at vi her snakker om en av parfinalens bedre spillere. Dessverre spiller han ikke så mye bridge lengre, men det skulle ikke forundre meg om en parfinale vekker gamle takter og gutta havner i medaljekampen.

Jan Erik har flyttet fra Stavanger til Oslo. Ryktene sier det spilles MYE bridge i hovedstaden, så spørs det om han passer på å spille på høyt nok nivå til at han holder en hel parfinale. Normalt skal det gi god pluss i protokollen for Jan Erik, jeg håper gutta får det til i årets finale.