En villbass-slem fra 1 divisjon

For å vinne 1 divisjon må du selvsagt ha en god andel av flaks på din vei igjennom ett sett med enkle, vanskelige og tilfeldige spill.

På dette spillet var det vel mest flaks som styrte utfallet for meg og makker Ulf Tundal.

Som dere ser av meldingene kom jeg i en vanskelig situasjon da øst aktivt hoppet til 5 (2 var 10-16 og minst 6-kort kløver).

Jeg tror mitt valg av 6 ikke var helt galt, men det ble litt av en sluttkontrakt!

Vest sov nok litt i timen da han skulle velge utspill. Spar dame må være det sikre valt, men vest valgte noe overraskende RUTER ESS!

Trumf i neste stikk gikk til min konge før en ny hjerter gikk til esset hos nord. Ruter knekt i neste stikk fikk seile uanfektet rundt før kløver til stjeling ble fulgt av ruter konge (kastet spar hos nord) og ruter til stjeling. Damen falt fra øst og nå kunne jeg trumfe meg hjem i kløver og kaste nord siste to spar på de godspilte ruterene!

Det ble 980 litt ufortjente poeng og 11 imp mot den mer normalte 4 fra lukket rom!