Zimmermann bytter land

Lag Zimmermann fra en annen triumf

Oppholdstillatelsen i Monaco er blitt trukket tilbake for alle på lag Zimmermann. Men Zimmermann ser ikke ut til å gi opp drømmen om å lede verdens beste landslag, han har rettet sitt blikk på hjemlandet Sveits.

Hvis du skal bytte land er det 10 års karantene gang nummer to, men du kan altså bytte tilbake til ditt opprinnelige land med 3 års karantene.

Skal vi tro ryktene jobber han aktivt for å kunne spille for Sveits allerede i EM 2020. Men da må han få en ny makker (Multon er Fransk) og nye lagkamerater, eller kan han ta med seg alle mann alle til et nytt land?

Det er hete rykter om kandidater til å bli Sveitsiske zimmer-lagkamerater. Nederlandske Brink-Drijver ryktes å allerede ha sagt fra seg VM plass til høsten og søkt om overgang til Sveits, Polske Klukowski-Gawrys spiller allerede for Zimmermann i diverse turneringer og har ikke representert Polen de siste mesterskap.

Denne saken er brennhet og kontroversiell. Diskusjonene går hvorvidt 3- og 10-års reglene er fra dagen man byttet land eller fra siste gang man representerte et land i et mesterskap. WBF og EBL står i en krevende prosess hvor de selvsagt ønsker Zimmermann som en rundhåndet sponsor i de kommende turneringer og mesterskap, men på den annen side må fremvise likhet for loven.

Det er bare å holde seg fast.