1 divisjon | Hva spiller du ut?

Det blir ofte slik at valg av utspill kan gi utfordringer senere i motspillet. Dette spillet er hentet fra sesongens divisjon og du får prøve deg

Hva ville du spilt ut her?

Personlige valgte jeg trumf ess, det gjorde motspillet veldig greit da kortene så ut som dette

I annet stikk vridde jeg ruter dame og nå ble motspillet enkelt da makker kom inn på andre trumfrunde og spilte spar igjennom spillefører for en beit.

En uheldig vest startet motspillet med kløver dame, da ble det 10 stikk på spillefører som fikk spilt en runde trumf og kappet kløveren slik at det ble et avkast av håndens spar på den fjerde kløveren.

Men en enda mer uheldig variant dukket opp der hvor vest startet motspillet med ruter dame. Spillefører vant med esset og spilte ruter til stjeling fulgt av hjerter til damen og esset.

Vest fikk det for seg at makker hadde spar konge og la ned spar ess, men da makker la svakhet fortsatte vest med ruter til stjeling hos blindemann. Hjerter ble spilt til kongen hos øst som spilte mer spar til kongen hos syd.

Nå fulgte trumfstikkene, før den siste var posisjonen blitt denne

Syd spilte sin siste trumf og dermed var vest sørgelig skvist. Spar dame måtte han holde så da forsvant en kløver. Men spillefører kastet bare spar knekt fra blindemann og tok de siste stikkene i kløver for hjemgang og 620 – au au au!