EM Junior | Gull til Bakke – Sjødal i mixpar, men det er mer kake igjen!

Sofie Sjødal - Christian Bakke

Det ble en imponerende finale av Christian Bakke og Sofie Sjødal i EM mixpar for juniorer. De gikk tidlig opp i ledelsen og var aldri utenfor pallen. Finalen gikk over 3 sesjoner, 46 spill.

Det var ikke uten dramatikk det ble norsk seier. Vinnerparet scoret 95, 86 og 72 prosent på turneringens 3 siste spill! Det måtte til, seiersmarginen var ikke større enn at de måtte spille pluss. Dessverre ble ikke turneringen overført, men jeg antar Christian publiserer noen spill hos NBF eller BIN.

En vinnerscore rett i overkant av 60 % er imponerende i et mesterskap, dette lover bra for de neste EM dagene i Kroatiske Opatija.

Resultat EM Junior Mix Par

De kommende dager blir det konkurrert i klassene U26, U21, U16, U13 og Jenter. Alle med to dagers kvalifisering fulgt av finale over en dag. Jeg er optimist og håper vi får mer å glede oss over i årets jr EM sett med norske briller.

Følg resultatene og les mer på Hjemmesiden eller besøk EBLs glimrende side på Facebook med bilder og annen info.