Det er bare en konge av Arendalsturneringen

Jan Arild og Geir med seier i Arendalsturneringen 2018 (foto: Markus Bruno)

Espen Lindqvist er fortsatt Arendals beste bridgespiller, men Jan Arild Olsen er kongen av Arendalsturneringen.

I helgen tok Jan Arild sin fjerde seier på 5 år. Hvert år har han hatt ny makker, det femte var han turneringsleder!

I årets turnering var det Geir «kaninen» Brekka som var den heldige makker. Scoren var i en periode rett over 65 %, men de nøyde seg med imponerende 61 % som er rimelig høyt for en 2-dagers turnering med flere sterke makkerpar.

Hvis du ikke har spilt denne flotte turneringen enda kommer neste sjanse i 2019, selv om du ikke får kjempe om mer enn sølv kan en sommertur til Arendal og Sørlandet være vel verdt en tanke midt på beste sommeren.

Resultat