Marit Sveaas IBT | Eliminasjon og innspill

Terje Lie

Terje Lie leverte en lang rekke solide spilleføringer under årets Marit Sveaas IBT.

På dette spillet fikk vi en leksjon i hvordan en mesterspiller gjennomfører eliminasjon før han spiller inn motparten, se bare her

 

Spar 7 i utspill gikk til 9, 3og knekt. På kløver i neste stikk kastet vest en ruter og blindemann vant stikket med esset. En liten kløver ble spilt i neste stikk, øst gikk opp med kongen. Hjerter 8 kom i vri, den slapp Terje til damen hos vest som fridde seg med en spar som Terje vant med esset.

Kløver til damen ble fulgt av en spar til stjeling. Posisjonen var blitt denne

 

Terje leste kortene perfekt, han fortsatte med hjerter ess og ny hjerter. Vest kom inn på hjerter konge, men måtte spille opp igjen fra ruteren eller spar til dobbelt renons. Det ga Terje 9 stikk og en solid score.